Forumteateruddannelse. Facilitatorudannelse. Vidensformidling. Pitchtræning. Få det på gulvet.

Fang dit publikum

Min spidskompetence er at hjælpe videnspersoner med at formidle deres stof, så både deres mormor og deres nabo forstår det, og uden at det mister faglig flyvehøjde.

Jeg har instrueret tre forskershows for Folkeuniversitet i Aarhus. Vi har været på turné rundt til Aarhus Teater, Nørrebro Teater, Nordens Hus i Thorshavn og små og store steder i det meste af Danmark. 18 topforskere fik træning i at formidle deres stof fra en scene på 8 minutter.

Forumteateruddannelse

Forumteateruddannelse
Hver sommer samler jeg 12 dedikerede undervisere, facilitatorer og undervisere. På en nedlagt Falckstation bruger vi 7 hele dage på at nørde forumteater.
3 af dagene fungerer som værksteder, hvor deltagerne selv er på gulvet med små eksperimenter.

Og deltagerne er glade.

Holger Østergaard er skuespiller - og han siger bl.a.

"Jeg har siden uddannelsen haft jobs indenfor området - og har i hver fald fået bekræftet det meningsfulde i arbejdet med forumteater. Set, i hvor høj grad, det kan medvirke til forandringer. Ikke bare i de deltagendes liv, men også i mit eget.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at deltagelsen på uddannelsen har indgydt mig mod. Jeg har efterfølgende forsøgt mig som instruktør/konsulent i teatersammenhæng, hvilket var en kæmpe øjenåbner for mig. Et område jeg bestemt vil forsøge at bevæge mig længere ind i.

Uddannelsen var helt sikker afledt af en forandringsproces i mit liv og den har hjulpet mig til at følge min mavefornemmelse i langt højere grad. Og jeg glæder mig til at arbejde videre med de værktøjer som Pernille har bidraget med."

Anne Agerbo, der er en erfaren selvstændig konsulent siger

“Min drøm var at blive mere legende. Det er jeg blevet!
Uddannelsen har været virkelig givende. Kæft en skattekiste. Afsindig professionelt designet, æstetisk lækker og bare grundlæggende berigende.
Min drøm med uddannelsen var (blandt andet) at blive mere legende, og det er jeg blevet.
Men jeg har også opdaget også at der ikke var helt så langt derhen, som jeg troede. Fedt!"

Den visuelle faciliterende formidler

Sammen med verdens bedste grafiske facilitator har jeg lavet en uddannelse med det bedste fra hver af verdener. Rikke Cilja er mester i at gøre kompleks viden enkel og visuel. Jeg er ekspert i mundtlig formidling og facilitering. Voila!
Rikke Cilja har iøvrigt illustreret de fleste af de spil, som jeg udviklet sammen med Henrik Krogh i Klods-Hans for viderekomne

Playmakers facilitatoruddannelse

Jeg underviser på Playmakers 6 dages facilitatoruddannelse sammen med Mette Ullersted og Katrine Kent.

Det er en praktisk uddannelse, hvor deltagerne får den nødvendige teori og en række nye værktøjer, og så handler det ellers om, at få det omsat og brugt i sin egen kontekst.

Og ja! Vi arbejder både med klassiske facilitatordicipliner, som det korte møde, de lange processer, modstand, kunsten at afbryde OG, vi arbejder også med at tegne, det man tænker, med forumteater og spil.

Uddannelsen kører to gange om året i Vejle og København.